2013-01-14

Seetag/Day at Sea 7.2 auf der/on NORWEGIAN SPIRIT

Scroll down for English explanations - alternates with German explanations.


Weiter ging es in die Galley.



We headed to the galley.









May I introduce Executive Sous Chef Nelson Rodrigues. I need to convice him that he prepares a true Indian meal for me...



Darf ich mal Executive Sous Chef Nelson Fernandes vorstellen. Den muss ich unbedingt mal überreden, dass er für mich mal ein tolles indisches Essen macht...

Crisp bacon... wieso bekomme ich bloß immer den wabbeligen?



Crisp bacon... why did I always get the flabby one?







Uns führt Executive Sous Chef Ravi Rajamanikam durch die Galley und erklärt uns alles.



Executive Sous Chef Ravi Rajamanikam took us through the galley and explained everything to us.





We learned how to cut a lobster...



Wir lernen, wie wir einen Hummer auseinander nehmen müssen...

Und wie ich mich anziehen muss, so dass ich für ein Crew-Mitglied gehalten werde...



And I need to find out what I need to wear to look like a crew-member...





And here is the board how the meat should look like... no rib-eye-steak with the fat eye in the center how I love it...



Und wie deren Fleisch aussehen soll... kein Rib-Eye-Steak mit Fettauge in der Mitte, so wie ich es liebe...

Interessante Gästekommentare, die hier gelesen und ausgehängt werden.



Interesting guest comments which someone read and displayed here.









We headed to the waste area.



Weiter geht es zum Abfallbereich.





Hier lerne ich, dass Les eigentlich William heißt...



Here I learned that Les is correctly William...

Please do not ask me what Environmental Officer Stephen Neal was telling here.




Bitte fragt mich nicht, was hier gerade Environmental Officer Stephen Neal hier erzählt:

Ich weiss es beim besten Willen nicht mehr. Seine Körpersprache war so interessant, dass ich ihm gar nicht zugehört habe.



I really do not know it anymore. His body language was so interesting that I did not follow his words.

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